Tarieven

Het tarief dat we afspreken is € 80 per persoon per uur.
Dat kan minder of meer zijn, afhankelijk van bijvoorbeeld het beschikbare budget, het aantal personen en of je komt als particulier of via een bedrijf of organisatie. We zorgen ervoor dat de kosten helder zijn voordat de coaching, bemiddeling of de groepsactiviteit begint.
Op grond van de kleineondernemersregeling ben ik vrijgesteld van btw.

Labyrintlopen
Voor Labyrintlopen zonder begeleiding kan je een vrijwillige bijdrage geven.

Algemene voorwaarden

Na elk coach- of bemiddelingsgesprek stuur ik je een mail met de factuur en per WhatsApp of Signal een betaalverzoek. En ik ga ervan uit dat je die betaalt 😊 Als je het liever anders wilt of als er iets is dat we moeten bespreken dan doen we dat.

Voor groepsactiviteiten betaal je vooraf. Ook hier geldt: als er iets is of het  tijdens de activiteit anders loopt, dan kijken we wat er mogelijk is.

Deze site houdt voor mij niks bij en heeft dus alleen cookies die nodig zijn voor de werking van de site zelf.
Je naam, adres en email staan in mijn computer, in je papieren “dossier” en in mijn boekhouding.
Computer, boekhouding en dossiers bewaar ik veilig in huis en in de praktijkruimte.

De boekhouding moet ik 7 jaar bewaren dus dat doe ik ook.

Na afloop van een coachtraject kunnen we afspreken dat ik het dossier nog een poosje bewaar voor als je nog zo af en toe een gesprek wilt of dat ik het vernietig. Natuurlijk kan je het inkijken wanneer je maar wilt.

Mijn aantekeningen van een bemiddeling of groepsactiviteit vernietig ik na afronding.

Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor jouw keuzes en voor wat je doet in je leven, ook als je gecoacht wordt, deelneemt aan bemiddeling of meedoet met een groepsactiviteit.