Labyrint

Je kan op afspraak labyrintlopen in ons Lindenlabyrint in Austerlitz.
Het is een zevenpads labyrint met een doorsnede van 10 meter, omringd door Lindenbomen. En in het voorjaar versierd met sterhyacintjes.

Al duizenden jaren zijn er overal op aarde labyrinten, in grotten, in de natuur, van heel groot zoals in de Kathedraal van Chartres en langs de Waal bij Nijmegen tot het vingerlabyrint in de Dome van Lucca. Het labyrint is een oeroud universeel symbool van je levenspad.

In onze moderne, hectische wereld worden we overladen met keuzes. Bij een loopmeditatie in een labyrint maak je ruimte voor je eigen innerlijke weten en het brengt je op ideeën hoe om te gaan met jezelf en de wereld om je heen. Je kan het ook speels lopen, zonder vraag en nieuwsgierig ontdekken wat het je brengt.

Je kan je bij een zevenpadslabyrint laten inspireren door de 7 chakra’s, die staan voor de thema’s veiligheid, emoties, doelen, genegenheid, communicatie, inzicht en eigen weten.

Elk jaar op 2 november, dan is het Allerzielen, kan je het Lindenlabyrint lopen met in je hart en in gedachten een overleden dierbare.