Energie-en-inspiratie

Zomerweek Energie en Inspiratie – 4 tot en met 11 juli 2020

Energie en Inspiratie voor de volgende stap in je leven. Een workshop voor iedereen met interesse in persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Een zomerweek alle ruimte en tijd voor jezelf op het prachtige landgoed L’ Huy Preau.

Ben je benieuwd wat je wilt doen en laten en hoe je dat kan ontdekken en bereiken? Kom dan naar de workshop Energie en Inspiratie en verras jezelf! Hanke, Hester en Gert nemen je mee in een week vol energie, natuur, stilte, aandacht voor je lichaam, creativiteit en meditatie. In de groep doen we oefeningen om dichter bij je kern te komen, te weten wie je bent. Met drie leraren, ieder met hun eigen specialiteiten, is er ook ruimte voor individuele sessies, zoals een reading, familieopstellingen, een goed gesprek en nog veel meer.

 

Voor meer informatie kan je doorklikken op deze link: https://www.preau.nl/energie-en-inspiratie

Reacties zijn gesloten.