Retreat HERBRONNEN MET YOGA EN COACHING van 16 tot en met 23 juli 2022

Tot rust komen en daarna …. ontspannen blijven!
In Domaine de la Source, Noord Frankrijk, vlakbij zee. 

Klik hier voor het PDF bestand. Deze opent in een nieuw window.

Allerzielen – 2 november

Met Allerzielen
in het LindenLabyrint iemand herdenken van wie je houdt
elk jaar op 2 november

Je bent van harte welkom om met Allerzielen het LindenLabyrint te lopen met in je hart en gedachten een overleden dierbare.

Op de heenweg in het labyrint kan je voelen wat deze persoon voor je betekent en hoe zij of hij je heeft geholpen om te zijn wie je nu bent. In het hart van het labyrint kan je letterlijk stilstaan bij jullie samen. Op de terugweg loop je de wereld weer in, op je eigen twee benen.

Kijk voor meer informatie onder Labyrint

Zomerweek Energie en Inspiratie – 4 tot en met 11 juli 2020

Energie en Inspiratie voor de volgende stap in je leven. Een workshop voor iedereen met interesse in persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Een zomerweek alle ruimte en tijd voor jezelf op het prachtige landgoed L’ Huy Preau.

Ben je benieuwd wat je wilt doen en laten en hoe je dat kan ontdekken en bereiken? Kom dan naar de workshop Energie en Inspiratie en verras jezelf! Hanke, Hester en Gert nemen je mee in een week vol energie, natuur, stilte, aandacht voor je lichaam, creativiteit en meditatie. In de groep doen we oefeningen om dichter bij je kern te komen, te weten wie je bent. Met drie leraren, ieder met hun eigen specialiteiten, is er ook ruimte voor individuele sessies, zoals een reading, familieopstellingen, een goed gesprek en nog veel meer.

 

Voor meer informatie kan je doorklikken op deze link: https://www.preau.nl/energie-en-inspiratie

Zomerweek Frankrijk ‘Jouw energie en intuïtie’ 6 tot 13 Juli 2019

6 tot en met 13 juli 2019                                                                                prijs cursus € 350

Jouw energie en intuïtie

Volg je intuitie en doe van 6 tot en met 13 juli 2019 mee aan deze cursus op het prachtige landgoed

L ‘Huy Preau in Frankrijk. ‘Jouw energie en intuïtie’ gaat over de ontmoeting van jou met jouw unieke innerlijke ik. Geef je hoofd een zomerweek vrij en de rest van jou de ruimte. Arianne en Hanke nemen je mee op ontdekkingsreis over gronden, aura’s, je eigen energie en die van anderen, de energie van de aarde en de kosmos, over het effect van moeite en perfectie, plezier en enthousiasme, van vooroordelen, over de kracht van kleuren en van Hallo. Binnen meditatieoefeningen ervaar je de speelruimte die er is als je nieuwsgierig en vrij van oordeel kan kijken naar de wereld, naar andere mensen, naar je eigen leven en jouw essentie.

De week ziet er ongeveer zo uit

We komen zaterdag 6 juli rond 17:00 uur aan en maken die avond alvast kennis met elkaar. Op vier dagen hebben we in onze eigen lesruimte en natuurlijk ook buiten in de natuur ’s morgens en ’s middags les. Op twee dagen heb je een dagdeel vrij te besteden. Bij helder weer gaan we voor geïnteresseerden een avond sterren kijken. Op zaterdagochtend 13 juli nemen we afscheid met een kistje vol energie gereedschappen en vervolgen ieder onze eigen weg.

Dit gaan we ontdekken:

Gronden en loslaten Waarom, hoe en wanneer

Aura Wat is een aura, aura’s ervaren en voelen

Waar is je energie Hier en nu, in jouw verleden of in de toekomst

Hier of ergens anders, binnenin of buiten je lijf

Je bent de koning of koningin van jouw energie

Wat is het verschil tussen jouw eigen energie en de energie van een andere persoon

Hoe communiceer je met anderen en hoe doe je dat met jezelf

Wat is het effect van weerstand, moeite en perfectie op jouw energie

Energie stromen van de aarde, de kosmos en van je eigen zon

Wat zijn ‘plaatjes’ en wat gebeurt er als je ze loslaat   

De kracht van kleuren en wat je met de energie van kleuren kan doen

Wat doen plezier en enthousiasme met jouw energie

Het samenspel tussen jouw energie, je lichaam en intuïtie

Yesterday is history

Tomorrow is a mystery

Today is a gift

That’s why we call it

Present

  

Even voorstellen

Hallo, ik ben Hanke Bootsma. In mijn dagelijkse leven heb ik het geluk dat ik de capaciteiten van mijn “hoofd én hart” bewust kan gebruiken. Als jurist heb ik leren denken en analyseren, als coach en trainer leren luisteren naar mijn gevoel en intuïtie. Zweverig? Eigenlijk is het zweverig als je vooral met je aandacht in je hoofd bent! Door ervaring heb ik gemerkt hoe prettig het is om óók je voeten op de grond te voelen en te horen wat je lichaam, je energie en je intuïtie je te vertellen hebben. Ik vind het prachtig om mensen uit te nodigen zich meer bewust te worden van hun eigen energie en meer op hun intuïtie te vertrouwen. L’Huy Préau is daarvoor een unieke en inspirerende plek. Ik ga er nu voor het vijfde jaar een cursus verzorgen en daar heb ik weer veel zin in. Achtergrondinformatie vind je op www.tvaltjetoe.nl.

Hallo, ik ben Arianne Vastrick. Met de grond onder mijn voeten en de zon boven mijn hoofd probeer ik me als grafisch vormgeefster en illustrator dagelijks te verhouden tot de uitdagingen die op me afkomen. Hoe voorkom ik dat ik mezelf -mijn eigen unieke ik- verlies? Waarom ben ik op de aarde en wat kom ik hier doen? Besta ik ook nog als ik niks doe? Hoe kan ik in mijn vertrouwen blijven, ook als leven even heel spannend is? Mijn eigen wonderlijke weten, wanneer weet je iets en wanneer is het fantaseren? Hoe veel geef ik weg en wat mag ik mezelf gunnen? Waarom is de behoefte om voor anderen te zorgen soms sterker dan de bescherming van mezelf? Voor deze en talloze andere vragen in mezelf ben ik dik twaalf jaar geleden begonnen met het vullen van een denkbeeldige energie gereedschapskist, te gebruiken waar ik er met goed nadenken niet uitkwam. Door meditatie ontmoetingen met mijn kern, kon ik binnen praktische oefening mezelf meer ruimte geven, vrijer, helderder en simpeler. Deze basis wil ik doorgeven in de ‘Jouw energie en intuïtie’ cursusweek. Met humor en plezier onze eigen kracht vrijmaken óók voor de momenten in je leven waar de zon iets minder duidelijk schijnt of als de aarde onder je voeten wat lijkt weg te spoelen. Achtergrondinformatie vind je op www.lifeenergyfactory.nl

 

Praktische informatie 

Vragen

Als je meer wilt weten over de inhoud van de cursus kun je bellen met Hanke Bootsma op nummer 06 129 172 50 of mailen naar hankebootsma@gmail.com. Je kunt ook bellen met Arianne Vastrick op nummer 06 27 300 803 of mailen naar info@lifeenergyfactory.nl.  Voor vragen over L’Huy Preau kun je telefonisch contact opnemen met Loeky Ekkel op nummer 0573-221199 of mailen naar info@preau.nl.

Boeken

Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier hieronder, of via Loeky Ekkel.

Lesgeld

Voor de cursus betaal je € 350.

Verblijf

Het verblijf in L’Huy Préau is volpension; de maaltijden zijn vegetarisch en erg lekker!

De kosten hangen af van de accommodatie die je kiest.

De reis

Het landgoed L’Huy Préau ligt aan de rand van de Morvan op circa 750 km van Utrecht.

Je kunt er met eigen vervoer naartoe of met iemand mee reizen;

op de site van L’Huy Préau  vind je een prikbord voor lifters.

Zomerweek 2018

Praktische informatie

LEVENSVRAGEN

Vragen: Als je meer wilt weten over de inhoud van de cursus kun je op deze link klikken of me bellen of mailen. Voor vragen over L’Huy Preau kun je  bellen met Loeky Ekkel op nummer 0573-221199 of mailen naar info@preau.nl.

Boeken: Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier op de site www.preau.nl of via Loeky Ekkel.

Lesgeld:Voor de cursus betaal je € 350,-.

Verblijf: Het verblijf in L’Huy Préau is volpension; de maaltijden zijn vegetarisch en erg lekker! De kosten hangen af van de accomodatie die je kiest.

De reis: Het landgoed L’Huy Préau ligt aan de rand van de Morvan op circa 750 km van Utrecht. Je kunt er met eigen vervoer naartoe of met iemand meereizen; op de site van L’Huy Préau vind je een prikbord voor lifters.
TIP: Alleen op vrijdag is het labyrint van Chartres open dus je kan er een tussenstop maken op weg naar je cursus Levensvragen.

Artikel in de Nieuwsbode-Zeist – Het labyrint geeft antwoord op je vraag

Het Labyrint geeft antwoord op je vraag